Hírek

jozsefa116 éve, 1905. április 11-én született József Attila. 1964 óta minden évben ezen a napon ünnepeljük a Költészet napját.

1617797443270 LA 2021. április 6-i bejelentés értelmében Magyarországon a szolgáltatások újra indulhatnak. Ez a könyvtárak szempontjából azt jelenti, hogy az intézmény még nem látogatható ugyan, de az ajtó előtti kölcsönzés engedélyezett. Bizonyára sokan látják, hogy az épületben, épületen felújítási munkálatokat végeznek.

Husveti logoAz alábbi online totóval kíván kellemes húsvéti ünnepet a Képes Géza Könyvtár minden dolgozója!

Jó szórakotzást hozzá!

logo FELHIVASA kormány 2021. március 19-i bejelentése szerint még egy hétig fent kell tartani a korlátozó intézkedéseket. Ennek értelmében a zárt ajtós kölcsönzést, és a könyvek visszavételét még egy hétig szüneteltetjük. A kölcsönzött könyveket folyamatosan hosszabbítjuk.

logo kokardaEzen a napon a magyar szabadságharc kezdetét ünnepeljük. Március 15-e jelképpé vált, nemzetünk szabadságszeretetét, szabadság utáni vágyát fejezi ki.

20210312 01L
Folytatódnak a könyvtár épületén a külső munkálatok. Az állványzat már készen áll, hamarosan nekilátnak a bádogos és egyéb homlokzati munkálatoknak.

fotelekLA könyvtárépület renoválása hamarosan abba a szakaszba lép, amikor kicserélik a földszinti nyílászárókat. Erre a műveltre készültünk fel az elmúlt napokban.

logo FELHIVAS2021. március 8. és március 22. között a kormány döntése értelmében az Magyarország területén a nem létfontosságú szolgáltatások szünetelnek. Még nem tudjuk pontosan, hogy a könyvtárak "zárt ajtós" kölcsönzését ez hogyan érinti, mert kormányrendelet csak holnap lesz.

Ajánló

  kezmosas L

Keresés