Ajánló

LiberalizmusKudarcaLA 20. századot három nagy ideológia rendszer jellemezte: a fasizmus, a kommunizmus és a liberalizmus. Közölük mára csak az utóbbi maradt fenn. 

minkaLMinka elsős lett. Viszont van egy bánata, nehezen boldogul az olvasással. Butább, mint a többiek? Miért nem tudja megtanulni az ábécét?

designLNapjainkban mind hangsúlyosabb szerepet kap az épített környezet, a tárgykultúra és annak minősége, s az, hogy mennyire érezzük jól magunkat egy adott térben és tárgyi világban.

vizualiskommLA Bevezetés a vizuális kommunikációba egyedülállóan szemléletes és közérthető útmutató a kommunikáció iránt érdeklődők számára.

idotlenLEgy nyár, amikor mindenre van idô! Konyhában sürgölődő nagypapa, a kerti fáramászásnál unokákat mentő nagymama.

utazasokLAz 1950-es évek közepén született Egy ifjú természettudós történetei Állatkerti gyűjtőutak című könyvének sikere után az 1960-as évek elején az ifjú David Attenborough újabb utakra indul.

ellensegLÉrdekes, és egyben hiánypótló könyvvel gyarapodott a helyismereti gyűjteményünk, Dr. Alföldi Vilma nyugalmazott levéltáros ajándékával, mely eddig még kevésbé feldolgozott témát járt körül Az „ellenség” gyermekei című könyvében.

Ajánló

  kezmosas L

Keresés