Ajánló

spiritualishelyek LA különleges udvarokkal, oltárokkal tarkított purák Balin, a titokzatos Callanish kőkör Skóciában, a lenyűgöző "Vízesések földje" Brazíliában és a káprázatos óriási kaurifenyők Új-Zélandon, megannyi úti cél, amely sokkal több egyszerű turistalátványosságnál.

kovetkezohullamLFajunk történelmének kritikus fordulópontja felé közeledünk. Most minden a változásról szól. Hamarosan MI-k fognak körülvenni minket. Azok fogják megszervezni az életünket, működésben tartani a vállalkozásunkat és biztosítani az alapvető állami szolgáltatásokat.

ElonMuskLManapság már nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Musk-jelenséget. Elon Musk felvásárolja a Twittert, mer nagyot álmodni, és azzal kecsegteti az emberiséget, hogy hamarosan elhagyjuk a Földet, irány a Mars!

puffadok felfeleLMit tehet egy fővárosi tinisrác, ha szülei lakásfelújítás miatt elküldik az ország távoli, pici falujába egy hétre? Nincs internet, nincsenek számítógépes játékok, tulajdonképpen nincs semmi, csak a kis település és az ott élő emberek – köztük bohókás „szállásadója”, apja gyerekkori barátja.

karikoLEgy kisújszállási lány története, aki a Kádár-kori Magyarországról az emberiség sorsát alakító tudósok élvonalába került.

OrultNokBaljaLPárizs, 1885. Mindenki hallott már a Salpetriere kórház "hisztérikák osztályáról", ahol Charcot doktor, az ünnepelt idegorvos hipnózis segítségével próbálja meggyógyítani a menthetetlennek elkönyvelt őrült nőket. Ám arról kevesebben beszélnek, hogy az ide kerülők sokszor egyáltalán nem őrültek.

arcLAz arc története? Merész vállalkozás egy olyan témába belevágni, mely szétfeszít minden keretet és az ember által ismert képek képéhez vezet. Mert mi is "az arc"? Arca mindenkinek van. Ám mindenkié egy a többi között, s csak akkor válik arccá, ha kapcsolatba lép a másokéval, ha megnézi őket vagy azok nézik meg őt.

Ajánló

  arc

Keresés