szobrasz tabor LAz iskolai keretek között ugyan véget ért az oktatás, de különböző tábori keretek között a játékos tanulás sokaknak megmarad a nyári időszakban is. Az elmúlt héten két ilyen táborozó csapat is ellátogatott a könyvtárba.

Egy napsütéses szerda délelőttön a strandolás felvezető programja lett a könyvtárlátogatás a Móricz iskola angolosainak. Hogy illeszkedjen a program az angoltáborhoz, Paládi Eszter képeses diák – nem mellesleg aktív könyvtártagunk - volt a könyvtár segítségére. Eszter angolul tartott ismertetőt a résztvevő diákoknak. A könyvtár idegen nyelvű bemutatása után egy angol nyelvű kvíz segítségével az is mérhető lett, a meleg ellenére mennyi információt tudtak befogadni a gyerekek.

Angolosok a Moriczbol 0015

Gréti néni és a kullancs (Kattints, galéria nyílik!)

A jókedvnek egy kullancs személyében behurcolt betolakodó sem tudott gátat szabni. Főleg, hogy a könyvtár patikus szomszédja Gréti néni, szakszerűn látta el a rovar baját.

szobrasz tabor 1 szobrasz tabor 4

A következő napon a Szatmár Alapfokú Iskola szobrász táborozói ejtették útba a gyerekkönyvtárat, hiszen hol máshol lehetne jobban eltölteni az ebéd utáni hűsölésre szánt időt, ha nem a könyvtárban? 

Köszönjük a gyerekeknek és tanáraiknak a látogatást. Paládi Eszternek örök hála az angolos ismertetőért!

Reméljük a diákokkal és tanáraikkal is gyakran találkozunk még a jövőben!

Ajánló

  arc

Keresés