Médiatár

Munkaszolgalat LMunkaszolgálatos zászlóalj útépítése Mátészalkán. 1939. október. (Magyar Világhíradó 816/3.)

mecsvilag lead 2Ebben a rovatunkban a Mátészalkai Művészetbarát Egyesület lapja, a Mécsvilág számai olvashatók. Az alábbi hivatkozásokra kattintva pdf formátumban nyílik meg a választott példány. Ha nem rendelkezik Adobe Readerrel, a program letölthető itt. A korábbi számok digitális formában jelenleg nem állnak rendekezésre, így ezek a példányok csak könyvtárunk helyismereti gyűjteményében olvashatók.

KG cikk LeadAlább cikkeket olvashat Képes Gézától, illetve Képes Gézáról.

ET30LAz ET a Mátészalkai Esze Tamás Gimnázium Ifjúságának lapja, a Mátészalkán legrégebb óta működő diákújság. Első példánya 1984 februárjában jelent meg. Azóta folyamatosan működik.

Évente három száma kerül az olvasóközönség elé, februárban, májusban és novemberben.

GepeszlapleadA mátészalkai Gépészeti Szakközépiskola - ma a Mátészalkai Szakképző Iskola és Kollégium - diákjainak lapja. Első száma 1993 áprilisában látta meg a napvilágot.

Évi négy számmal jelenik meg - októberben, decemberben, márciusban és a ballagás után júniusban.

remenysugar lead2A Reménysugár a Mátészalka Kertvárosi Református Gyülekezet hírmondója. Egy évben hat alkalommal jelenik meg.

szegletko_rovat_leadA Szegletkő a mátészalkai Római Katolikus Egyházközség és a Széchenyi István Katolikus és Német Nemzetiségi Általános Iskola közös lapja.

Ajánló

  Jordan

Keresés