Ajánló

veraLSzeged, 1980. Vera az általános iskola negyedik osztályába jár, jó tanuló, jó sportoló. A papa a honvédségen dolgozik, a mama meg minden nap várja őt tanítás után. De Vera biztonságosnak hitt élete pár hét leforgása alatt megváltozik.

KurszkL2000. augusztus 12-én, szombaton 11 óra 30 perckor két hatalmas robbanás rázta meg a Barents-tenger sekély vizét. Az Északi Flotta büszkeségeként és a világ legnagyobb harci tengeralattjárójaként ismert Kurszk elkezdett süllyedni a tengerfenék felé.

meditittimoLCsender Levente első gyerekkönyvét saját, 10 éves autizmussal élő kisfia ihlette.

orosznaploLAnna Politkovszkaját, az egyik legbátrabb orosz újságírót 2006 őszén bérgyilkos lőtte le Moszkvában. Közvetlenül a halála előtt fejezte be mellbevágó, "testközeli" feljegyzéseit a putyini Oroszország erőszakos, korrupt valóságáról.

DrifterLAlma, Drifter, Félix és Bella kalandos történeteivel találkozhattál az Alma – a sötét birodalom című kötetben. Alma és barátai egy nyári délután egy különleges világba kerülnek.

verespezsgoL2006-ban jelent meg Robert Capa Kissé elmosódva című, több mint 100 képet tartalmazó regényes önéletrajza. Azelőtt, hogy a magyar állam megvásárolta volna a fotográfus mestergyűjteményét.

reklamrolLA digitális korszak számos új lehetőséget és kihívást hozott a reklámügynökségek és ügyfeleik számára. Miles Young az Ogilvy&Mathernél töltött hosszú és sikeres karrierjére alapozva írta meg ezt a nélkülözhetetlen kézikönyvet.

Ajánló

  vera

Keresés