Ajánló

zemegahaverok LZsé, azaz Zsigmond a szüleivel, a középiskolai magyar tanár anyukájával és akadémikus apukájával Budapestről egy kis faluba költözik a napfény és jó levegő reményében és hogy maguknak termeljék meg, amire szükségük van.

a harag megertese LEz a könyv az autizmus-spektrumon élő gyerekek szüleit és gondozóit célozza meg. Sok, autizmusban érintett családban fordulnak elő dühkitörések és „cirkuszok”.

kastelyturakLEz a sajátos műfajú, különleges kötet valójában egy szórakoztató művelődéstörténeti útikönyv. Bevezeti az olvasót kulturális örökségünk történetébe, megismertet a kastélyok egykori lakóinak életével, törekvéseivel, illetve kalandos utazásra hívja azokat, akik csak a képzeletükben indulnának útnak.

zseblampasLAz öt történetből álló mesekönyv találó címének megfelelően olyan izgalmas helyszíneket világít meg, amikre egyébként sötétség borul. Ilyen például a metró alagút, a közlekedési lámpa belseje, az éjszakai óvoda vagy a fagyasztó belseje.

blaha LPrimadonna volt. És sztár. A közönség kedvence. Mindenki szerette, állítólag ő is szeretett mindenkit, soha egy rossz szót nem mondott senkire.

minka LMinka szeptembertől iskolás lesz, ezért szülei úgy döntöttek ideje külön szobába költöznie az emeletre. Bár a szoba szép, rózsaszín és csupa fodor minden, a kislány még is nagyon szomorú.

romaLZsebmúzeum címmel indította útjára új régészeti, művészettörténeti sorozatát a Kossuth Kiadó, melynek első darabja Az antik Róma.

Ajánló

  kastelyturak

Keresés