logo szines kicsiA TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01757 azonosítószámú, A Mindentudás könyvtára című projekt keretében egy egész tanévet lefedő előadássorozatot valósítottunk meg az elmúlt hónapokban a Képes Géza Városi Könyvtárban.

Szeptemberben kezdtünk, Hajdú Katalin írónő tartott kötetbemutatóval egybekötött vidám előadást arról, hogy miért is jó, mesét olvasni, mesét hallgatni. Októberben vidám kézműves foglakozást szerveztünk, ahol mindenki elkészíthette kedvenc mesefiguráját, miután kiállta a 7 próbát, teljesítette a Meseösvényen feladatait. Mindezek után Klitsie-Szabad Boglárka élvezetes meseelőadást hallgathatták meg az érdeklődők.

Decemberben sem maradtunk feladat nélkül. Először Szabó Adrien népzenésszel beszélgettünk a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó szokásokról, készítettünk ünnepi dekorációkat, majd idősebb nénikkel beszélgettünk arról, hogy milyen is volt régen a karácsony.

Tavasszal pedig a környezetvédelem volt a témánk. Két előadást szervezetünk, Szemánné Bulyáki Ildikó, és Varga András vezetésével. Húsvétra pedig az Újrahasznosítás jegyében készítettünk dekorációkat.

Összességében 9 foglalkozást szerveztünk, melyeken összesen 249 fő vett részt. Reméljük mindenki jól érezte magát a foglakozásokon, és bízunk a folyatatásban.

2022. 05. 20.

Ajánló

  arc

Keresés