vadadiLVadadi Adrienn számos óvodásoknak és kisiskolásoknak írt mesekönyv szerzője látogatott el a Képes Géza Városi Könyvtárba. A 15 évig óvónőként dolgozó előadó elmesélte, hogy első történeteit Szegeden régi óvodáscsoportjának írta.

Tegnap délután óvodások, óvónők és könyvtárosok is manócskákká változtak egy óra erejéig az írónő varázslatos mesedélutánja alatt. Énekekkel, játékokkal, felolvasással színesített előadása alatt egy percig sem unatkoztak a gyerekek. Varázsporra sem volt igazán szüksége, mert közvetlen előadásmódja, játékossága elvarázsolt kicsit és nagyot egyaránt. A program végén a gyerekek rajzokkal köszönték meg a meséket és játékokat az írónőnek. Köszönjük szépen Adrienn!

Vadadi 0015

Vadadi Adrienn mesél, a gyerekek hallgatják. (Kattints! Galéria nyílik.)

Vadadi Adrienn első kötete a Leszel a barátom? 2013-ban jelent meg. Az ovisok mindennapjairól szóló mesék hamar közkedveltté váltak könyvtárunkban is. Csaknem valamennyi mesekönyve megtalálható a gyerekkönyvtár polcain. De a kisiskolásoknak szóló Most én olvasok! sorozatban megjelenő kötetei, és kiskamaszoknak írt ifjúsági regényei is megtalálhatók mind-mind olvasható nálunk.

Ajánló

  arc

Keresés