VigBalazs 0006 LA 49. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermekkönyvhónap keretében Vig Balázs, a népszerű Todó sorozat írója volt a Képes Géza Könyvtár vendége.

A koránt sem mindennapi találkozón résztvevő Képes és Széchenyi iskolás alsósok, ha nem épp hasukat fogva nevettek együtt a szerzővel, akkor nagy egyetértésben hallgatták Todó történeteit a kihívásokkal teli sulis napokról.

VigBalazs 0014

 (Kattints! Galéria nyílik.)

De nem csak a könyvmolyoknak osztott szerepet Vig Balázs. Porondra léphettek az izmaikra méltán büszke fiúk és a fűzfa hajlékonyságú lányok is. Ezek a vagányok bemutathatták mennyire nincs könnyű dolga Todónak, ha a sportokról van szó. Volt itt kérem minden! Magasugrás, spárga, hasprés és fekvőtámasz. De az önjelölt nindzsák is bemutathatták karate tudásukat.

VigBalazs 0020

Köszönjük Vig Balázsnak a szuper délelőttöt! A diákoknak örök hála minden itt hagyott nevetésért! Paládiné Andi néninek és Farkasné Kati néninek pedig nagy-nagy meghajlás, amiért könyv- és könyvtárszerető módon gyúrják, faragják a rájuk bízott gyerekanyagot!

S ha bárki úgy érzi nem könnyű az ovis élet, a sulis lét pedig egyenesen mázsás teher! Jöjjön bátran a gyerekkönyvtárba és keresse a Todó sorzatot!
Vagy bármi mást Vig Balázstól.

Ajánló

  semmitteves

Keresés