kvtLMagyarország Kormánya 2021. január 28-án tett bejelentése szerint március 1-ig nem nyithatunk ki. Mint már korábban írtuk, és a rendszeres látogatóink tudják, kölcsönözni lehet a könyvtárból. Kérjük, adják le igényeiket, mi összegyűjtjük a könyveket, és kiadjuk.

Azért kérjük előre jelezni, hogy mit válogassunk össze, mert hideg van még kint megvárni, míg összeszedjük a könyveket. A héten már megkezdtük a visszavételt is. A visszahozott dokumentumok karanténba kerülnek. Nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve, öt napon keresztül pihentetjük itt a őket, addig nem kölcsönözzük újra.

Újra felhívjuk a figyelmet, hogy visszahozáskor és kölcsönzéskor legyenek szívesek az első ablaknál (ahol a Hét íróját szoktuk bemutatni) bekopogni. Nem szeretnénk kitenni egy kollégát sem annak, hogy egy fűtés nélküli helyiségben várja a látogatókat, ezért van az, hogy ha benéznek, látják, hogy ott van az asztal, de nem ül senki. Kopogtatásra azonnal megyünk, ugrásra készen várjuk az érdeklődőket. Kicsit kényelmetlenebb, mint a nyári újranyitáskor volt, de kérjük a türelmüket, és megértésüket.

Reméljük, hogy hamarosan látogatható lesz az intézmény, addig is vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Ajánló

  konteo

Keresés