dobdkiTÓTH ANDI - "zéró hulladék" aktivista, blogger, három gyermekes édesanya, háziasszony. Sokáig azt hittem, hogy környezetvédő vagyok, mert bioélelmiszereket, öko tisztítószereket vásárolok, és mosható pelenkát adok a kislányomra.

2016. január 1-jén egy interneten olvasott cikk hatására drasztikus lépésre szántam magam: elindultam a "zéró hulladékos" háztartás megvalósításának útján. Azóta háztartási hulladékunkat 90%-kal csökkentettem, emellett a családi kasszába mintegy évi 1 millió forintos megtakarítást realizáltam.

Dobd ki a szemetest! - Hulladékcsökkentés lépésről lépésre című könyvében saját gyakorlati tapasztalatait osztja meg az olvasókkal, arra inspirálva őket, hogy vágjanak bele a hulladékminimalizáló életforma kialakításába. Rendszeresen tart előadásokat, workshopokat, szemléletformáló projekt órákat környezetvédelmi és fenntarthatósági rendezvényeken, fórumokon, könyvtárakban, iskolákban. A Háztartásom Hulladék Nélkül blog, Tóth Andi - Háztartásom Hulladék Nélkül Facebook-oldal és a több mint 25.000 tagot számláló Háztartásom Hulladék Nélkül Facebook-csoport háziasszonya."

Ajánló

  kezmosas L

Keresés