gyozelmiLEz a könyv nem focikönyv, bár jórészt futballról szól. Mert nálunk egy ideje minden a futballról szól. (Kivéve magát a futballt, mert az valami egészen másról szól.)

Egy lapos csüd, és néhány ügyesen dekázó jogász, finom cselek és durva belemenések; az ellenfél mindig hazudik, és ha nincs más megoldás, inkább föl kell rúgni, mint nem. Hátulról, mellbe. Forza, az ötösről tiszta erőből pofán bikázott ország!

Rényi Pál Dániel, a 444.hu politikai újságírójának első könyve, a Győzelmi kényszer. A szerző több tucat háttérbeszélgetés, interjú, beszéd, élménybeszámoló, korábban ismeretlen archív dokumentum, és több száz cikk alapján rakta össze információmozaikját, amiből kibontakozik Orbán Viktor politikai gondolkodásának fejlődéstörténete.

A Győzelmi kényszer pályamenti történetek sokaságán keresztül segít megérteni, miért hasonlítanak a magyar politika mindennapjai egy soha véget nem érő kiesési rangadóhoz, ahol mindenáron győzni kell, minden nap, és mindig eggyel veszedelmesebb az ellenfél.

Ajánló

  arc

Keresés