Itt honLMájus 21 én, 23-án, és 28-án-án került sor az "Itt-Hon!" mintaprojekt 2. 3. és 4. moduljának bemutatójára, valamint teljes körű monitoring vizsgálatára.

„Az én könyvtáram” országos projekt keretében kifejlesztett programot Szabóné Dankó Erzsébet mutatta be, a foglalkozás résztvevői a Képes Géza Általános Iskola 7. c. osztálya. A programfejlesztő Kardos Ferenc, a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár igazgatóhelyettese.

Itt hon 01 010Kattintson, galéria nyílik!

A három nap során a gyerekekkel lakóhelyünkről, Mátészalkáról beszélgettünk. Bár a nagykanizsai programfejlesztőnek nem volt tudomása róla, de projektjük jól illeszkedett Mátészalka várossá válásának 50. évfordulós megemlékezés sorozatába is. Hiszen megismertük a városrészeket, hírességeinket, bejártuk a városközpontot, és igyekeztünk minden szépet észrevenni, ami az utunkba akadt. Közben sok feladatot megoldottak a gyerekek, és projektmunkákat készítettek.

Itt hon 02 003Kattintson, galéria nyílik!

A segítő együttműködéséért hálás köszönet Pénzes Ottó Igazgató Úrnak, Konczné Jeszenszki Éva osztályfőnöknek, és nem utolsó sorban a 7. C OSZTÁLYNAK, akikkel élmény volt dolgozni.

Ajánló

  konteo

Keresés