logo szines kicsiEbben az évben néhány szolgáltatásunk ára módosult. Hogy mely változás milyen mértékben érinti olvasóinkat, arról az alábbiakban tájékozódhatnak. Szolgáltatásainkról minden informánformáció megtalálható a Rólunk menüpontban.

 

 

Könyvtári szolgáltatások

A felnőtt könyvtári szolgáltatás díja 2019-től 1500 Ft, a korábbi 1100 Ft/év helyett.
Kedvezményezett olvasóinknak (pedagógusoknak és nappali tagozatos diákoknak) 1000 Ft-ra emelkedett a korábbi 700 Ft/évről.
16 éven aluliaknak és 70 év feletti beiratkozóknak, valamint közgyűjteményi dolgozóknak a könyvtári szolgáltatás továbbra is ingyenes.
Késedelmi díjakban nem történt változás. 15 Ft/ könyv /nap, illetve korlátozott kölcsönzésű könyvekre 50 Ft /könyv /nap.

Az olvasótermi dokumentumaink a korábbi 3 nap helyett már 7 napra kölcsönözhetők. A késedelmi díjak itt sem változtak, maradt a 100 Ft/ könyv /nap.
Helytörténeti részlegünkben található dokumentumok is 7 napra kölcsönözhetők. A késedelmi díj változatlanul 100 Ft/ könyv /nap.
(Az olvasóteremből és a helyismeretből kölcsönzött dokumentumok kölcsönzési ideje esetenként eltérhet a fent megadott időtől!)

Informatikai szolgáltatásainkat is érinti néhány változás a 2019-es évtől.

Hamarosan több számítógépet is használhatnak olvasóink, melyeken igénybe vehetik informatikai szolgáltatásainkat, illetve használhatják digitális katalógusunkat.

A földszinten is kérhetik olvasóink az idei évtől kis példányszámú dokumentumok (személyes iratok, önéletrajzok) fénymásolását, nyomtatását, digitalizálását.

A színes illetve a fekete fehér nyomtatás és fénymásolás alapárai nem változtak, ám ha a fénymásolópapír helyett vastagabb hordozót igényel a nyomat, akkor vastagság szerint 20 és 30 Ft-ot számolunk fel laponként.
Nagyobb mennyiségű fénymásolás, illetve nyomtatás esetén egyedi, kedvezményes díjat számolunk!

Sikerekben gazdag új évet kívánunk olvasóinknak! És ne feledjék, 2019-ben is várja Önöket a Képes Géza Könyvtár!

Ajánló

  semmitteves

Keresés